AKTUELNO

Uprava kluba FK Partizan se na zvaničnoj stranici kluba, obratila publici i navijačima crno - belih.

Poruku i saopštenje prenosimo u celosti:

FK Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA-e( paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove - napisali su.

Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren - dodali su oni.

Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede FK Partizan, od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike.

Stoga, molimo Vas da zajedničkim snagama poguramo večeras „Parni valjak“ do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu! - rekli su.

Autor: