AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas dočekuju rumunski Kluž u prvom meču plej-ofa u kvalifikacijama za Ligu Evrope Za rumunske medije pričao je portugalski levi bek Mario Kamora. Iskusnom igrač već deset godina brani boje Kluža.

Kapiten je tima i upravo zbog toga nije propustio priliku da uputi kritiku ka nacionalnom Savezu!

- Na našu žalost da smo tražili odlaganje meča protiv Farula verovatno ga ne bismo dobili. Tako se radi u Rumuniji, kao da nije bitan nacionalni koeficijent - poručio je Kamora.

On je onda govorio u superlativu o Zvezdi i njenim kvalitetima.

- Crvena zvezda se ne razlikuje mnogo od Jang Bojsa. Možda samo u pogledu brzine. Ali u pogledu kvaliteta igrača nema nikakve razlike. Imaju ozbiljan tehnički kvalitet. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu. Oni će da igraju pod velikim pritiskom. Ali mi smo spremni. Ovo nam je poslednja šansa da igramo Ligu Evrope. Moramo da budemo pozitivni, jer nas čekaju dve teške utakmice. Nije važno što ćemo odlučujući meč igrati u Klužu. Više ne važi pravilo gola u gostima - dodao je Kamora.

Inače, u ponedeljak je Poznati časopiš "GSP" objavio je tekst o tome kako je za Kluž bolje da ispadne i zaigra u Ligi konferencija i to sve pod naslovom "Paradoks Lige konfenrecija - Klužu bolje da ispadne od Zvezde".

#FK Crvena Zvezda

#Kluž