AKTUELNO

Srpski napadač Luka Jović glavna je tema evropskih medija u nedeljama iza nas.

Luka Jović gotovo izvesno neće dobiti drugu šansu u Realu, a klub iz Madrida radi sve kako bi se oslobodio njegovog visokog ugovora. Interesovanja ima, ali konkretnih poteza klubova za sada nema.

Poslednji je u priču "upao" Mančester junajted koji želi još jednog napadača pored Edisona Kavanija, a "Tutosport" javlja da je za Jovića izuzetno zainteresovan Inter koji želi da ga upari sa Edinom Džekom.

Simone Inzagi neće biti zadovoljan ukoliko ne dobije još jednog napadača pored reprezentativca Bosne i Hercegovine, prvi pik je bio Duvan Zapata, ali je planove pokvarila Atalanta koja nema nameru da se odrekne najboljeg napadača.

Kako prenosi "Tutosport" na Đuzepe Meaci počeli su da misle o alternativama, a srpski napadač Luka Jović deluje im kao idealna šansa. Konkurenti su mu još i Hoakin Korea iz Lacija i Lorenco Insinje iz Napolija.

Realnost je da su Neroazuri oslabljeni odlaskom Romelu Lukakua, a daleko jeftinija varijanta od Zapate je Jović. Uz to, Srbin je nekoliko puta isticao da želi da se oproba u Seriji A, a za njega je Milan već pokazivao interesovanje.

Eventualni problem moglo bi da predstavlja obeštećenje imajući u vidu da je Real za Srbina Ajntrahtu platio 63.000.000 evra .