AKTUELNO

Fudbaleri Partizana u 4. kolu Superlige Srbije savladali su Novi Pazar sa 4:1.

Prvo poluvreme Partizan je napadao i kontrolisao igru. Izostali su golovi sve do završnice prvog perioda. Kada je Bibras Natho u 43. minutu raspalio po lopti za vođstvo crno-belih.

Kako su završili prvo, počeli su i drugo poluvreme. Već u 49. minutu Partizan je uvećao svoju prednost nakon fantastične kontre. Gotovo ceo tim dodirnuo je loptu pre nego što je na drugoj strani došla do Slobodana Uroševića koji je sa ivici šesnaesterca zatresao mrežu Miloša Ostojića.

Ponovo su se gosti radovali kada je Rikardo Gomeš iskoristio kiks Ostojića. Pošao je golman Pazara da "pokupi" loptu u petercu, međutim, ona mu ispada iz ruke, odlično se Rikardo snašao, za 3:0.

Nakon gola usledila su 30 minuta kojima nikako mesto nije u fudbalu. Navijači Partizana bili su prinuđeni da napuste tribine zbog povika koje su uputili, a nezadovoljni Pazarci povukli su se i odbili da se vrate na teren dok tribina ne bude ispražnjena. Sa tribina su ka gostujućim igračima sve vreme leteli razni predmeti...

Partizan u 76. minutu dolazi do četvrtog gola. Učestvovali su Danilo Pantić, Samir Baždar i Sejduba Suma u akciji. Suma se našao u odličnoj prilici i uspeo je da zatrese mrežu za 4:0.

Ipak, pred kraj meča iskoristio je priliku Lazar Mihailović da postigne počasni gol za Novi Pazar.

Podsetimo, ovo je prvi trijumf Partizana u Novom Pazaru još od 2017. godine.

#FK Partizan

#Novi Pazar