AKTUELNO

Krvave glave je napustio teren, a detaljna ispitivanja pokazala su o kakvim povredama je reč.

Ivan Miladinović srspki fudbaler doživeo je jezivu povredu u utakmici ruskog nacionalnog prvenstva.

On trenutno nastupa za Njižni, gde je na pozajmici iz Sočija, a sve se dogodilo na utakmici protiv Spartaka iz Moskve.

Došlo je do sudara snažnog srpskog defanzivca i fudbalera Spartaka sa kojim se borio za loptu a Miladinović je potom brzo prebačen u bolnicu.

Miladinović i ofanzivac moskovskog Spartaka Ezekijel Ponse sudarili su se glavama, a obojica su istog trenutka pali na travu

Najbliži saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć sa klupe za rezerve, dok su ga drugi okretanjem na bok i izvlačenjem jezika sprečili da se uguši.

Njemu su prvobitno pomogli saigrači, a potom i lekarski tim Nižnjeg, da bi na kraju bio hospitalizovan, a u bolnici se još uvek nalazi.

Danas se saopštenjem oglasio i klub koji ga je pre samo nekoliko nedelja doveo na pozajmicu iz Sočija. Miladinović je zadobio jak udarac u prednji levi deo glave, ali i jednu unutrašnju povredu.

- Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak. Uz tebe smo, Ivane.

Miladinović i ofanzivac moskovskog Spartaka Ezekijel Ponse sudarili su se glavama, a obojica su istog trenutka pali na travu. Najbliži saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć sa klupe za rezerve, dok su ga drugi okretanjem na bok i izvlačenjem jezika sprečili da se uguši.

#Ivan Miladinović