AKTUELNO

Španci su utučeni jer je klub saopštio da neće potpisati novi ugovor sa Argentincem.

Barselona je u zvaničnom saopštenju objasnila kakva je situacija sa Lionelom Mesijem, a već su počele licitacije gde će on nastaviti karijeru. Nakon što je španski tim otkrio da najbolji igrač u klupskoj istoriji ne ostaje u Kataloniji, nekoliko klubova počelo je da se interesuje za njega, a navijači Barse su utučeni.

Iako postoji teorija da je ovo samo ''opipavanje pulsa'' i pretnja ligi da bi mogla da ostane bez najboljeg, navijači Barselone su tragično shvatili događaje od sinoć.

Od kako se pojavilo saopštenje španskog kluba, navijači dolaze do stadiona Kamp Nou u dresovima sjajnog Argentinca, ostavljaju poruke posvećene svom idolu ili samo tužno sede i gledaju u stadion na kom je Mesi proveo celokupnu profesionalnu karijeru.

Detalje pregovora Barselone i Lionela Mesija trebalo bi da saznamo u toku dana, kada će se na konferenciji javnosti obratiti predsednik kluba Đoan Laporta. Ukoliko on ne razjasni do detalja aktuelnu situaciju, navijačka baza bi mogla da se okrene protiv njega, jer već postoje teorije da je glavni krivac za neuspešne pregovore.

Iako je Laporta pobedio na klupskim izborima zbog dobrih odnosa sa Mesijem i prećutne podrške koju je dobio od Argentinca, situacija sada nije idilična.

#Lionel Mesi