AKTUELNO

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da je ponosan na trijumf crveno-belih nad kazahtanskim Kairatom, kao i na podršku sa tribina.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć Kairat sa 5:0 i obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima", rekao je Terzić za klupski sajt.

Kako je objasnio, na tribinama se našlo više od 20.000 dece iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i Srbije.

"Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama", istakao je Terzić.

On je najavio da će taj klub nastaviti i u budućnosti sa praksom dovodjenja mladih navijača na stadion, organizovanjem dolaska na, prema njegovim rečima, svaki meč.

"To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u ledja verujem da imamo neslućene mogućnosti", ocenio je Terzić.

Crvena zvezda će u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv moldavskog Šerifa 3. avgusta.

#Crvena Zvezda

#Zvezdan Terzić