AKTUELNO

Crvena zvezda je poražena od Kairata rezultatom 2:1 u Almatiju u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utiske posle meča izneo je Dejan Stanković.

- Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno i gralo i ono o čemu smo pričali - prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje - počeo je Stanković.

Ipak, optimističan je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković pred revanš

- Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren - zaključio je Stanković.

Autor:

#Dejan Stanković