AKTUELNO

Srpski fudbaler Dušan Vlahović mesecima je glavna tema medija u Italiji.

Nakon fantastične sezone u Seriji A sa 21 golom, Vlahović je postao tražena "roba" širom Evrope! Brojni velikani stali su u trku za njegov potpis, ali konktretizacije posla nema! 

Poslednje vesti govorile su o interesovanju Totenhema koji Vlahovića vidi kao naslednika za Harija Kejna ukoliko Englez napusti Pevce, ali se pregovori nisu pomerili od "mrtve tačke".

Ako pitate ljude iz vrha Fjorentine dileme nema – Vlahović mora da ostane i uz to produžen ugovor koji ističe juna 2023. godine, a celu priču je potvrdio Džo Barone, "desna ruka" vlasnika kluba Roka Komisa.

- Radimo svi zajedno kao klub da produžimo ugovor s Vlahovićem, ali za ples je potrebno dvoje. Ne plešete sami u ovakvim situacijama - poručio je Barone i pritisak prebacio na Vlahovića.

Italijani su pričali o brojnim ciframa kada je reč o plati koju je Viola spremila za Vlahovića, a poslednja pomenuta je bila oko 2.500.000 evra godišnje, dakle ozbiljno povećanje, ali ni blizu onoga što bi zainteresovani mogli da ponude.

Podsećamo, za Vlahovića su zainteresovani Juventus, Roma, Milan, Borusija Dortmund, Totenhem, Atletiko Madrid i šanse da će ostati na stadionu "Artemio Franki" su sve manje.

Autor: