AKTUELNO

Navika nemačkog selektora Joahima Leva da čačka nos i liže prste opet na malim ekranima...

Engleska je zaustavila Nemačku u osmini finala Evropskog prvenstva na "Vembliju" golovima Sterlinga i Kejna, a to je ujedno bila i oproštajna utakmica selektora Joahima Leva.

Čuveni stručnjak sedeo je na klupi Nemačke još od 2006. godine, stvorio je moćne "pancere" i vodio ih do titule na Mundijalu 2014. u Brazilu, a osim po atraktivnom stilu koji je implementirao - Lev je manje pasioniranim ljubiteljima poznat i po...čudnoj i degutantnoj navici.

Naime, odavno je primećemo da Joahim Lev kada je nervozan čačka nos i potom miriše prste, a tako je bilo i na njegovoj poslednjoj utakmici na klupi Nemačke.

Kamere su ga "uhvatile" ponovo, sada je čak i polizao prste!

Znao je nemački selektor da stavi ruke i u pantalone usred utakmice, pa da ih potom "onjuši" što su navijači davno primetili i postao je viralan na društvenim mrežama. Pošto je bilo poznato da će napustiti klupu Nemačke nakon EP, odlučio je da se "ispiše" još jednim gafom...

"Žao mi je zbog toga, izvinjavam se. Kada ste puni adrenalina dešavaju se stvari koje ne primećujete. Video sam slike sledećeg dana. Naravno, uvek uradite nešto nesvesno. Trudiću se da se ponašam drugačije od sada", rekao je Joahim Lev nedavno.

Vredi reći da je Joahim Lev na klupi Nemačke sedeo na čak 198 utakmica i imao učinak od 125 pobeda, 39 remija i 34 poraza, a osim osvojenog Svetskog prvenstva - doneo je i Kup konfederacija 2017.

Njega će na kormilu reprezentacije Nemačke naslediti Hans-Diter Flik.

#Joahim Lev

#Nemačka