AKTUELNO

Bivši trener Partizana Savo Milošević novi je šef stručnog štaba Olimpije iz Ljubljane.

Milošević je dana promovisan na stadionu "Stožice", a na startu mandata rekao je da sa Zmajevima želi titule koje su im poslednje dve godine "krali" Celje i Mura.

- Znam koliko je Olimpija veliki klub. Poznata mi je njena tradicija i istorija. Počastvovan sam što sam postao njen trener. Ovim putem želim da zahvalim predsedniku. Osećam ogromnu želju i entuzijazam da napravim rezultat kakav Olimpija zalsužuje. Verujem da imamo potencijala da to ostvarimo - rekao je Milošević u prvom obraćanju.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić nedeljama je jurio Miloševića kako bi ga ubedio da preuzme njegov klub.

- Posle nekoliko razgovora, ostao sam zapanjen njegovim vrlinama. Ne samo trenerskim, već pre svega ljudskim. Moram da pomenem i njegovu igračku karijeru, koja ga je svrstala među legende. Olimpija nikad nije imala boljeg lidera, verujem da će njegovo prisustvo u klubu doneti dodatnu energiju i svima proširiti vidike. Kao predsednik, to mi daje satisfakciju. Ugovor smo potpisali na dve godine, a ako se desi da je ovo moja poslednja sezona u Olimpiji, nemam dilemu da ćemo uspeti sa takvim čovekom na klupi - rekao je prvi čovek Olimpije.

#Savo Milošević