AKTUELNO

Gosti pokazali svu moću u CONCACAF kvalifikacijama za Mundijal.

S obzirom na to da je iza sebe imao napornu sezonu koja se na neki način odužila, kao i da nije bilo potrebe da brani, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan sedeo je na klupi reprezentacije Kanade na meču protiv Arube.

Meču u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koji je Kanada ubedljivo dobila u gostima rezultatom 7:0 i tako kompletirala neverovatnu noć što se tiče gostujućih selekcija, jer je Salvador identičnim rezultatom dobio Devičanska ostrva, dok je Panama sa 13:0 pregazila Angvilu.

Kanada je prva u svojoj grupi sa devet bodova iz tri meča, koliko ima i Surinam, uz samo jedan primljen gol. Upravo protiv Surinama će igrati za tri dana i očekuje se da na tom meču Borjan bude među stativama.

A posle toga pravac odmor i na pripreme sa Zvezdom, jer, prema saznanjima "Sportskog žurnala", iskusni čuvar mreže neće nastupati na Gold kupu sa Kanadom zbog obaveza crveno-belih u kvalifikacijama za LIgu šampiona.

Borjan je preko potreban Zvezdi, a moglo bi da se desi da propusti i prvi meč treće runde što bi bio luksuz za srpskog šampiona kom je prioritet ulazak u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.