AKTUELNO

Evo ko je bio svedok lepom paru!

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović danas se u crkvi venčao sa dugogodišnjom izabranicom Kristinom Janjić.

Foto: Instagram.com/_tamaraignjatovic

Iako je na građanskom venčanju, koje je bilo pre dva dana, Aleksandru kum bio njegov saigrač i dugogodišnji prijatelj Filip Stojković, on ga je zamolio da za crkveno venčanje uzme drugog kuma, jer je Filip navodno sprečen.

Razlog zbog kog je Filip ovo saopštio Mitroviću javnosti je nepoznat, međutim, Mitrović je ubrzo pozvao Vujadina Savića, koga je pitao za kumstvo, koji je pristao na ovu ulogu, te je on danas bio njegov svedok na crkvenom venčanju.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Kristinina kuma je Jovana Gajić, izabranica fudbalera Zorana Tošića Bambija, a odmah nakon crkvenog venčanja mladenci će se zaputiti u jedan beogradski restoran, gde će biti organizovano slavlje za brojne prijatelje.

Foto: Instagram.com/_tamaraignjatovic

Podsećanja radi, u četvrtak, 27. maja, su Aleksandra i Kristina organizovali crkveno venčanje. Tom prilikom, Kristina je odlučila da se i ona ubuduće preziva Mitrović, dok kada je došao red na srpskog napadača da se izjasni o prezimenu, on se samo nasmejao. Mitrović i njegova lepša polovina zajedno su dugi niz godina, i imaju sina i ćerku.

Autor: P.R.

#Aleksandar Mitrović

#Filip Stojković

#Jovana Gajić

#Kristina Janjić

#Vujadin Savić

#Zoran Tošić