AKTUELNO

Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koji sam postavio po dolasku u Juventus, napisao je Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu.

"Ove godine nismo mogli da osvojimo Seriju A, čestitamo Interu na zasluženoj tituli. Međutim, moram da cenim sve što smo postigli ove sezone. Osvojili smo Superkup Italije, Kup Italije, najbolji sam strelac lige i to su stvari koje me ispunjavaju srećom", napisao je Kristijano Ronaldo.

Napadač Juventusa istakao je da je postigao zacrtane ciljeve u Italiji.

"Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koje sam postavio po dolasku u Italiju. Osvojiti sve ovo u fudbalskoj zemlji koja je ispunjena dobrim igračima i jakim klubovima je velika stvar".

Ronaldo je objedinio šampionske titule i kupove u Engleskoj, Španiji i Italiji.

"Ne jurim rekorde, oni jure mene. Fudbal je kolektivna igra ali kroz individualne uspehe pomažemo timu da dođe do uspeha. Ponosan sam na činjenicu da sam šampion, osvajač Kupa i Superkupa u Italiji, Španiji i Engleskoj. Takođe, biti najbolji igrač i strelac u te tri zemlje je velika stvar", napisao je Ronaldo, dodavši da mu je drago što je ostavio traga svuda gde je igrao.

"Hvala svima koji su učestvovali na ovom putovanju", zaključio je Ronaldo.

Portugalac ima ugovor sa Juventusom do kraja naredne sezone, ali prema navodima italijanskih medija, Ronaldo će napustiti Torino.

#FC Juventus

#Kristijano Ronaldo