AKTUELNO

Trener fudbalera Metalca Žarko Lazetić izazvao je mnogo bure kada je posle meča sa Crvenom zvezdom timu sa Marakane ''od srca poželeo da dobije jaču konkurenciju i gubi više bodova u idućim sezonama''.

Takav stav, Lazetić kratko obrazložio.''Želim da bude zanimljivije prvenstvo, da drugi klubovi budu bolji. Za mene nije normalno da izgubiš samo šest bodova u sezoni i trebalo bi svi da se zapitamo šta u našem fudbalu moramo da uradimo kako ne bi bilo tako'', ističe mladi trener.

Pljuštala je kiša, pa i golovi na Marakani u poslednjoj utakmici prvenstva za oba kluba, ali to nije umanjilo raspoloženje i razlog za slavlje u taboru Milanovčana zbog ranije potvrđenog statusa i ukupnog rezutatskog uspeha Metalca.

''U odnosu na okolnosti, kad se sve izmeri, od budžeta do toga da smo ekipa koja je tek ušla u ligu, možemo da budemo ponosni kako smo predstavljali klub i svako sebe pojedinačno. Po broju bodova zvanično, ali i po mnogo drugih parametara, ovo jeste najuspešnija sezona Metalca i zato ponavljam da su za mene naši igrači šampioni'', dodaje Žarko Lazetić.