AKTUELNO

Kevin Nascimento, poznati brazilski reper i dobar prijatelj slavnog fudbalera Nejmara, preminuo 16. maja nakon pada sa petog sprata hotela u Rio de Ženeiru.

Vest o njegovoj tragičnoj smrti duboko je potresla napadača Pari Sen Žermena, jer su bili jako bliski prijatelji. Popularni MC Kevin je imao tetovažu brazilskog fudbalera na ruci i bio je jedan od njegovih najvećih fanova.

"Ne verujem, 23 godine… Kunem se da ne znam šta da kažem. Samo da ti zahvalim za naklonost koju si imao prema meni, tetovaži, dresu, fotografijama, kopačkama, majicama i slično. Dogovorili smo se sada da se nađemo na mom odmoru, ali nažalost do toga neće doći. Počivaj u miru", napisao je Nejmar na društvenim mrežama kada je saznao za smrt prijatelja.

Brazilski mediji spekulišu da je razlog pada poznatog repera zapravo bio pokušaj bekstva od supruge.

Navodno, muzčar je bio u hotelskoj sobi sa jednom manekenkom i nije želeo da ga žena, koja je bila u istom hotelu, uhvati u prevari. Jedna verzija priče je da je pokušao da se spusti na balkon koji se nalazio ispod, a druga da je hteo da skoči u bazen.

Prestižni list "Globo" prenosi da sa Kevinom u sobi 502 bila manekena Bjanka Domingez i da je bežao od supruge Deolejn Bezera sa kojom se venčao pre 20-ak dana.

U kritičnom stanju je prebačen u bolnicu gde je podlegao povredama.

Sumnja se da je bio pod uticajem alkohola i nekih psihoaktivnih supstanci, pa je zatraženo i toksikološko ispitivanje tela.

Bilo kako bilo, supruga Deolejn se dirljivim rečima oprostila od Kevina.

"Ti si i uvek ćeš biti ljubav mog života. Najljepša ljubav koju sam ikad imala, čovjek koji me najviše voleoo i divio mi se. Pođi s Bogom, moj dečače! Uvek ću te voleti", napisala je supruga poznatog repera nakon njegove tragične smrti.