AKTUELNO

Partizan u okviru 37. kola fudbalske Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Voždovca.

Prvo poluvreme

Partizan: Popović – Živković, Banjak, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jojić – Lutovac, Pavlović, L. Marković – Holender. Trener: Aleksandar Stanojević.

Voždovac: Preković – Lasickas, Milović, Bogdanović, Hajdin – Purtić, Milosavljević – Stojčev, Milojević, Stanisavljević – Janković. Trener: Predrag Rogan.

Sastavi 

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da se ekipa intenzivno priprema za finale Kupa Srbije i da je maksimalno motivisana za predstojeći duel sa ’’zmajevima’’:

Utakmica nam dolazi u trenutku kad izlazimo iz jakog ritma treninga, podigli smo intenzitet da bismo se spremali za finale Kupa Srbije. Izaći ćemo sa najjačim sastavom u ovom trenutku. Biće određenih rotacija, ali ne toliko da bi nešto remetili. Potpuno smo spremni, znamo da se Voždovac bori za opstanak, znamo šta im je neophodno. Ali, igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici. Pratim, naravno, borbu za opstanak. Što se nas tiče, ne treba pričati o motivaciji, nosimo dres Partizana, igramo kod kuće, ne može niko da bude motivisaniji od nas.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da je optimista pred ovaj susret, jer je ekipa izuzetno motivisana i vlada sjajna atmosfera:

Kolega Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, agresivan i direktan fudbal. Kod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani. U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra devedeset minuta, spremni smo svih devedeset minuta da se borimo. Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat.

Meč između Partizana i Voždovca igra se sa početkom u 16 časova.