AKTUELNO

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da izjava Aleksandra Vučića da će fudbalska mafija biti pohapšena, zaista ohrabruje.

- Ta izajava zavrđuje pažnju zato što on prateći sportske rubrike naših listova nije mogao da zaključi da je stanje loše, već je vrši neki svoj uviđaj - rekao je Vučelić za Pink.

- Značnajno je i jer ljudi iz zdravih krugova mogu da reaguju i kažu nešto o tome. To je po pravilima FSS zabranjeno - rekao je Vučelić podsetivši na svoju izjavu da je pre dve godine pričao o nameštanjima utakmica i d aje on onda kažnjen kao i Partizan, a da su sada klubovi oslobođeni tog straha.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoreći o slučaju Asano Vučelić je izjavio da će on će doživeti epilog na sudu, a po ugovoru koji je potpisan nadležan je i naš sud kao i organi FIFA.

Foto: TV Pink Printscreen

Istakao je da ima indicija da je napravljena prevara, u kojoj je učestvovao jedan strani klub, kako bi izbegli plaćanje transfera.

Japanski fudbaler je pre pet dana samovoljno napustio Beograd i jednostrano raskinuo ugovor sa Partizanom, a Vučellić je demantovao navode da Asanova primanja nisu bila redovna

On je precizirao datume kada su mu isplaćivane plate.

- Govori se da smo mi njega zlostavljali, ucenjivali i ponižavali. Samo u ovoj godini je dobio 240.000 evra, tako da njemu nikako ne može biti ugrožena egzistencija. On je spreman da tuži čak za kovid plate, koje su umanjene u svim svetskim klubovima. Naplatio je svoje igre, i dužan je da igra - naglasio je Vučelić.

#Milorad Vučelić