AKTUELNO

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza ispunio je želju svom vozaču i prijatelju da zaigra protiv Crvene zvezde!

Ako mislite da je ovo šala, prevarili ste se. Radi se o istinitom događaju iz proleća 2018. godine koji opisuje svu bahatost bivšeg prvog čoveka srpskog fudbala.

Naime, u 32. kolu Superlige Zvezda je gostovala Radničkom u Nišu (1:3), a u 88. minutu u igru je ušao fudbaler po imenu Predrag Stanković. Trener Radničkog Dragan Antić iz igre je povukao legendu kluba Sašu Stojanovića.

Tada se niko nije pitao ko je Predrag Stanković, a na internetu se mogla pronaći vest da je oko mesec dana ranije iz Brodarca prešao u Radnički. Očigledno s ciljem da bi u 35. godini ispunio san i zaigrao protiv crveno-belih. Ispostavilo se da je u pitanju sin bokesrske legende Žorža Stankovića.

Za ta tri minuta Stanković je umalo povredio igrača Crvene zvezde Damijena Le Taleka, koga je pokosio tako da je ovaj dugo ostao na travi. Sudija tog meča Majo Vujović smatrao je da nema potrebe za žutim kartonom.

"Pojačanje" Radničkog u statistici beleži samo jedan meč i to baš taj protiv šampiona Srbije.

#Slaviša Kokeza