AKTUELNO

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković pozvao je danas selektora Dragana Stojkovića da dođe na utakmicu protiv Crvene zvezde i da se uveri da u njegovoj ekipi ima igrača za reprezentaciju.

"Pozvao bih selektora da dođe i pogleda naše igrače, mmislim da imamo i mi par dobrih igrača koji zaslužuju da budu na spisku, bar kada je širi u pitanju. Ima igrača koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ima igrača iz Zvezde i TSC-a u reprezentaciji, a smatram da ima i Partizana koji pripadaju na tom širem spisku", rekao je Stojković novinarima.

Partizan će sutra gostovati Crvenoj zvezdi u 30. kolu Super lige Srbije.

Govoreći o samoj utakmici, Stojković je rekao da će ona biti "takmičarska".

"U lepom smo 'modu', dobili smo mnogo utakmica. Nemamo šta da izgubimo, treba da bez pritiska igramo sa jednom od najboljih ekipa kod nas u ligi. Ako ne pobedimo, ostaće matematičke šanse za titulu, ali će biti veoma teško. Sledi nam ozbiljna utakmica, da vidimo gde smo i koliko možemo pod ovakvim okolnostima", kazao je Stojković.

Golman crno-belih, koji je nekada branio za Zvezdu, naveo je da će mu nedostajati publika na stadionu, upitan da li će mu više odgovarati to što će se utakmica igrati bez navijača.

"Na prošlih šest utakmica sam primio jedan gol iz penala, dok je bilo navijača i sve funkcionisalo kako treba, ne vidim zašto bi to bio plus za mene. Svakako bih voleo da je pun stadion, ne samo zbog sebe, već derbija i ljubitelja fudbala", naveo je Stojković.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, Vladimir Stojković je istakao da je to "dobra ekipa sa mnogo dobrih igrača" i da ne može nekog posebno da izdvoji.

Golman Partizana nije želeo da govori o učinku na prethodnim derbijima, već da mu je najbitnije da ne primi gol, njegova ekipa postigne i pobedi.

Utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igraće se sutra od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

#Vladimir Stojković