AKTUELNO

Trener golmana fudbalskog kluba TSC Silard Farago rekao je danas da očekuje drugačiju utakmicu protiv Novog Pazara od one odigrane jesenas i dodao da će njegov tim, kao i uvek, ići na pobedu.

"Jesenas smo protiv Novog Pazara odigrali veoma specifičnu utakmicu u kojoj smo pobedili sa 7:0 i u kojoj smo već posle 20 minuta igre imali četiri gola prednosti, tako da se osetilo da je motivacija protivnika tada ozbiljno pala. Siguran sam da će sutrašnja utakmica biti mnogo teža", rekao je Farago, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju Novom Pazaru u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

TSC trenutno zauzima peto mesto na tabeli domaćeg šampionata sa 45 bodova, dok je Novi Pazar na 14. poziciji sa 33 osvojena boda.

"Ekipa Novog Pazara je u medjuvremenu pojačana, doveli su nekoliko dobrih igrača i sada imaju mnogo kvalitetniju ekipu od one koju su imali jesenas. Novom Pazaru je svaki bod veoma bitan za opstanak u ligi tako da nas očekuje tvrda utakmica, ali TSC, kao i uvek, ide na pobedu i na nova tri boda", rekao je Farago.

Vezni igrač TSC-a Mihajlo Banjac ocenio je Novi Pazar kao jakog protivnika, koga niko ne sme da potceni.

"Čeka nas teško gostovanje, iako je ekipa Novog Pazara u donjem delu tabele. Poznato je da su izuzetno dobra ekipa, naročito kada igraju kod kuće. Karakteriše ih ofanzivna igra i treba da budemo pametni i čvrsti kao do sada, kako bismo kući doneli nove bodove", rekao je Banjac.

Utakmica Novi Pazar - TSC na programu je sutra od 18.00.

#FK Novi Pazar

#TSC

#super liga Srbije