AKTUELNO

Defanzivac crveno-belih ozbiljnije povređen, napustio utakmicu protiv IMT u Kupu.

Dobila je Crvena zvezda lako IMT u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali bi mogla da se nađe u velikom problemu u završnici šampionata. Iskusni defanzivac Nemanja Milunović se povredio i u sredu ga očekuje pregled na magnetnoj rezonanci.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zabrinut posle utakmice, jer je Milunović teren napustio u 30. minutu.

Foto: Beta/Branislav Božić

Šest igrača je trenutno u svojim reprezentacijama i nisam mogao da računam na njih. Meni je najvažnije da su svi zdravi i raspoloženi za igru. Videćemo šta će biti sa Milunovićem. Iskreno se nadam da je izašao na vreme iz igre. To je momak koji dosta znači celoj ekipi, kako na terenu, tako i u svlačionici. Zvezda uvek ima adekvatnu zamenu. Pankov će nam svakako biti na raspolaganju, jer se sutra vraća u normalni trenažni proces. Očekujemo da nam se priključe Ben, Kanga, Gavrić i Gajić. Svi ćemo biti ponovo na okupu. Ono što sam najviše želeo da svi momci budu spremni na kraju sezone da bismo mogli da rotiramo i igramo u visokom ritmu. Danas su momci „dodali benzina“ u noge, kako ja to volim da kažem. Idemo dalje - zaključio je Stanković.

Crvena zvezda igra derbi utakmicu sa Partizanom 7. aprila na stadionu "Rajko Mitić". Ukoliko Nemanja Milunović ne bude mogao da igra, to može biti ozbiljan problem za crveno-bele.