AKTUELNO

Na društvenim mrežama nižu se šale na račun kapitena Portugala Kristijana Ronalda zbog njegovog skandaloznog ponašanja u završnici meča protiv Srbije.

Srbija i Portugal su odigrali nerešeno 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a gosti su nakon meča kipteli od besa jer im holandski sudija Dani Makeli nije priznao čist gol u 93. minutu utakmice.

Ronaldo je savladao Dmitrovića, lopta je prešla gol liniju pre nego što ju je Stefan Mitrović izbacio, međutim, Holanđanin to nije video i nastao je haos na terenu. Ronaldo je vikao na sudije, besneo, dobio žuti karton zbog ponašanja, a onda demonstrativno krenuo ka svlačionici pre poslednjeg zvižduka i bacio kapitensku traku na teren.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Duhoviti navijači Srbije odlučili su da se našale na račun Portugalca, pa su na jednom popularnom portalu objavili oglas na kom se navodno prodaje Kristijanova bačena kapitenska traka.

Foto: Printscreen/Kupujem Prodajem

Naime, nepoznata osoba je postavila fotografiju trake sa cenom od neverovatnih milion evra.

Na prodaju kapitenska traka Kristijana Ronalda, surovo odbačena posle nepriznatog gola protiv Srbije. Početna cena milion evra, može i zamena za dva stana u Beogradu na vodi

Za pomenuti oglas je naknadno promenjena cena i sada stoji "dogovor".

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#kapitenska traka