AKTUELNO

Šlag na torti fudbalskih takmičenja je finale Lige šampiona koje je na programu večeras. U njemu se sastaju Real Madrid i Juventus.

Zavesa na fudbalska takmičenja u Evropi pada večeras od 20.45 u Kardifu. U finalu Lige šampiona sastaju se Real Madrid u Juventus.

Obe ekipe zasluženo su stigle do glavnog grada Velsa, i boriće se za istoriju i pehar namenjen najboljima u Evropi za ovu sezonu.

U susret finalnom meču sproveli smo jednu anketu među našim reprezentativcima koji se trenutno nalaze u Staroj Pazovi, gde se pripremaju za jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Velsa.

Dušan Tadić uveren je da će "stara dama" iz Torina prigrliti trofej.

Foto: Tanjug

- Mislim da će biti nezgodna utakmica. Mogu da pobede obe ekipe, ali bih ja tipovao na Juventus. Imam veće simpatije prema Realu, ali Juventus je zaslužio titulu. Već duže vreme pokušavaju i nikako da uspeju. Konačno će im se kockice spojiti - iskren je Dušan Tadić.

Reprezentativni golman Predrag Rajković slaže se sa asom Sautemptona.

- Mislim da će Juventus osvojiti Ligu šampiona. Oni su moj favorit i podržavam ih - dodao je Rajković.

Foto: Pink.rs

Njihovo mišljenje deli i Antonio Rukavina, as Viljareala, ali ono je podeljeno.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKL NA KlikTV! Borba za istoriju! Kardif na nogama, finale Lige šampiona! Juventus - Real Madrid

- Kao što sam rekao, teško je prognozirati finale. Meni su emocije podeljene. S jedne strane bih voleo da osvoji Real Madrid, zato što niko nije uspeo da odbrani trofej, a opet s druge strane zbog Điđija Bufona bih voleo Juve. ovo mu je možda poslednja prilika da u svoju kolekciju doda "ušati pehar" - istakao je Rukavina za portal Pink.rs.

Geret Bejl, as Real Madrida, naći će se večeras na terenu, ali ga, zbog suspenzije, neće biti na meču u Beogradu. Fudbalski reprezentativci Srbije istakli su da se nikada ne bi menjali sa njim, i da bi više voleli da mogu da pomognu nacionalnom timu.

N. Petričević

#Antonio Rukavina

#Dušan Tadić

#FC Juventus

#FK Real Madrid

#Liga šampiona

'