AKTUELNO

Crvena zvezda je sve bližu dovođenu štopera Bajera Leverkuzena Aleksandra Dragovića što bi definitivno bila bomba letnjeg prelaznog roka.

Pregovori su poodmakloj fazi i ne bi trebalo da bude iznenađenje ako saradnja uskoro bude i ozvaničena.

Novi detalji oko dogovora su izašli, a Austrijanac srpskog porekla bi trebalo da dobije najveću platu u istoriji srpskog fudbala!

Za 29-godišnjeg štopera je spreman trogodišnji ugovor prema kome bi godišnje zarađivao između 1.250.000 i 1.400.000 evra godišnje.

To je više od dosadašnjeg rekordera koji je držao Marko Marin, jer je on godišnje primao 1.200.000 evra.

Dragović će inače biti i najplaćeniji u regionu, i to ubedljivo, jer će imati bar 400.000 evra veću platu od najplaćenijeg igrača Dinama. Pre godinu dana otkriveno je da najveće plate kod "modrih" imaju kapiten Arijen Ademi, kao i Izet Hajrović, koji su imali plate od 850.000 evra.

Zanimljivo je i da će Dragović imati skoro duplo veću platu od trenutno najplaćenijeg igrača Zvezde, El Fardu Bena, koji trenutno prima 650.000 na godišnjem nivou. Odmah iza njega je kapiten Milan Borjan, koji godišnje zarađuje, sa svim bonusima, oko 600.000 evra.

Ono što je posebno zanimljivo je da Dragović zapravo dolazi za za njega simboličnu paltu, a sve da bi ispunio san i igrao u Zvezdi.

Dragović je mnogo puta na društvenim mrežama  pokazivao ljubav prema crveno-belom klubu, a štoper u Bajeru iz Leverkuzena trenutno ima platu od bar tri miliona evra, što je mnogo više od onoga što mu nude u Zvezdi, ali izgleda da će dečija želja pobediti novac.