AKTUELNO

Ćerka veruje da zaspao srećan misleći da je dao najlepši gol i da je odigrao najlepšu utakmicu u životu!

Foto: TV Pink Printscreen

U Šapcu je posle sedmodnevne potrage pronađen mrtav Aleksandar Miličić, legendarni fudbaler tuzlanske Slobode (75) koji je nakon završetka karijere oboleo i više od dve imao problema sa demencijom.

Listajući stare časopise i čitajući isečke iz novina Smilja Miličić se priseća supruga Ace.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečaci neki su pošli da snimaju zalazak sunca i ispala im je lopta. To nije poljana gde može da se igra lopte tu ispala i neka mi niko ne kaže da nema sudbine i Boga. Ja verujem u to...Pronašla ga je lopta - kroz suze govori Smilja za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

U potragu su bili uključeni policija, prijatelji, ali i Acina supruga obilazeći delove grada kojima se ranije kretao u nadi da će doći do nekog traga.

- Prolazila sam biciklom tuda, na 20 metara od mesta gde je nađen. Kuda je krenuo ne znam - navodi Smilja.

Ćerka Sanja kaže da su ovo bili dani agonije i neizvesnosti i da je stalno postavljala pitanje da li će ga ikada pronađi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nadala sam se da je negde otišao, da je uzeo neki autobus, da ga je neko primio, da je u toplom i suvom, neizvesnost je bila jako teška. Ne verujem da bi mogla da živim sa tom neizvesnošću da ga nisu našli. Mislim da je ovako bolje. Nadam se da je zaspao srećan misleći da je dao najlepši gol i da je odigrao najlepšu utakmicu u životu - kaže Sanja Miličić Perniola.

Acin sin Predrag se takođe bavi sportom koji je zavoleo uz oca.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, porodici mnogo znači što je pronađen.

Biće sahranjen sutra na groblju u Šapcu, a pored njegovog grobnog mesta stajaće lopta.

#Smrt

#fubaler