AKTUELNO

Svaka sledeća utakmica je najvažnija, sa tim za ovih godinu dana nisam imao problema i sumnjam da ću imati i u ovoj utakmici, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Spartaka u Subotici.

"Milan je arhiviran, sledeći meč je protiv Spartaka, pa ćemo onda opet da razmišljamo o Milanu. Već se povela priča kako ćemo igrati protiv Milana zbog dobijenih žutih kartona i povreda, ali u ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome, nego o sutrašnjem meču protiv Spartaka. U Subotici će na teren izaći najbolji tim, ne kalkulišem u ovom trenutku, niti razmišljam o uigravanju za Milano", rekao je Stanković za klupsku televiziju.

On je dodao da očekuje otvorenu utakmicu, kao u prvom delu sezone u Beogradu.

Na pitanje koliko je spreman Filipo Falko, Zvezdin trener je rekao:

"Falko još uvek nije u potpunosti spreman da odigra svih 90 minuta, ali za 60-65 minuta u viskom ritmu i više nego spreman. Nije me iznenadio, upoznat sam sa svim njegovim kvalitetima, samo je to sve potvrdio. Drago mi je što je pravi debi imao protiv Milana i da će u Subotici napraviti razliku i prevagu što se tiče naše igre i našeg cilja", istakao je Stanković.

Utakmica 23. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 17.05.

#Crvena Zvezda

#Dejan Stanković