AKTUELNO

Nedalja čekamo, a sada je stigla i zvanična potvrda! Dragan Stojković Piksi je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, potvrđeno je Informeru.

Piksi je već nedeljama praktično jedini kandidat, ali je veliki problem bio njegov ugovor u Kini sa Gvangžuom

Ugovor vredan šest miliona evra je trebalo raskinut kako bi Stojković potpisao sa FSS. Sada je i taj deo posla završen i kako je potvrdio novinaru Informera biće novi selektor Srbije.

Kako je ranije najavljeno imaće mesečnu zaradu od 50.000 evra, a sleduje mu bonus od 1.000.000 evra u slučaju plasmana na Mundijal u Katar.

- Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši - rekao je pre dva meseca Piski.

Piksi za pomoćnike planira da pozove Bratislava Živkovića i Marka Perovića, kog je trenirao u Gvangžuu, dok bi Aleksandar Kocić mogao da bude novi trener golmana. Izvesno je i da bi s Piksijem u paketu u FSS došao i Stevan Dika Stojanović, koji bi radio u sportskom sektoru, a još nije precizirano da li kao sportski direktor ili direktor A reprezentacije.

Uskoro opširnije...

#Dragan Stojković Piksi

#Selektor