AKTUELNO

Dva bivša i jedan sadašnji trener Partizana poslali su poruke podrške nekadašnjem potpredsedniku crno-belih Vladimiru Vuletiću.

Savo Milošević, Miroslav Đukić i Aleksandar Stanojević privatnim porukama poslali su podršku bivšem potpredseniku Partizana Vladimiru Vuletiću koji je pre tačno 10 dana podneo ostavku na funkciju u Humskoj. 

Vuletić je te poruke podelio na svojim oficijalnim društvenim mrežama što je izazvalo lavinu komentara. 

Profo moj dragi, samo sam želeo da te pozdravim i poželim sve najbolje u svemu što budeš radio u budućnosti i da izrazim veliku zahvalnost i divljenje za sve što si uradio za Partizan. P. S. Život je ringišpil, brzo se okreće, siguran sam da će sve doći na svoje - napisao je Milošević.

Nešto kraći bio je sadašnji trener Aleksandar Stanojević. 

Profo, hvala ti na bezrezervnoj poršci od prvog dana. Verovatno si imao razlog zbog kojeg si otišao, znam da je bilo nekih problema, mi nastavljamo borbu. Nadam se da se vidimo uskoro, veliki pozdrav.

Poruka je stigla i od nekadašnjeg trenera Miroslava Đukića. 

Čestitam ti zemo na tvom nesebičnom i besprekornom radu i borbi za naš Partizan u ovim teškim vremenima. Uvek si bio u prvoj linij odbane naše svetinje, čestitam ti. Veliki pozdrav i mnogo sreće u novim izazovima. Veliki pozdrav - napisao je Đukić.