AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde od 11. januara pripremamu se na Kipru, u poznatoj bazi u Pafosu dočekalo ih je lepo vreme, mnogo lepše nego u Beogradu, pa imaju sjajne uslove za sticanje kondicije pred odlazak u Tursku, u kojoj će se više raditi na uigravanju tima.

Trener Dejan Stanković je istakao odlične uslove za rad i pohvalio svoje igrače jer se nisu previše opuštali tokom odmora.

- Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu što nam je obezbedio ovakve uslove. Ovde imamo mirnoću, treniramo dvaput dnevno i spremamo se za dalje. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove - zadovoljan je Stanković.

Prvi deo priprema uvek je najteži, jer se zasniva na kondicionim vežbama.

- Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

- Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre svega dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo - istakao je Zvezdin trener.

#Dejan Stanković

#FK Crvena Zvezda