AKTUELNO

Zatenut "kao praćka".

Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, a tu je negde njima uz rame, po atleticizmu, malo poznat široj javnosti Rolf Ginter Felčer Martinez (30), Švajcarac venecuelanskih korena.

Poznat je i kao fudbalski "globtroter", promenio je sijaset klubova u karijeri, obišao pola sveta, ali ga navijači, posebno ženski pol, znaju po savršeno isklesanom telu - baš poput fudbalskih superzvezda Ronalda i Ibrahimovića.

Rolf je ponovo u žiži jer se vratio u Evropu, potpisao je za nemačkog drugoligaša Vurcburger Kikers i pokušaće da pomogne ekipi da izbori opstanak. Ovaj momak je pre dolaska u Nemačku igrao dve sezone za Los Anđeles Galaksi, bio je baš u vreme kada je Zlatan Ibrahimović odrađivao poslednju godinu ugovora u "Galaktiračima", pa je Venecuelanac imao čast da deli svlačionicu sa velikim Šveđaninom.

Sa ponosom se nekoliko puta pohvalio zajedničkim treninzima sa Zlatanom koji, kao i Rolfova okolina, nije ostao ravnodušan na "pločice", bicepse, tricepse i "lepezu" saigrača.

Felčer voli da se "fotka" u teretani, tokom treninga, i da "kači" slike na instagram zbog čega je često više od svojih saigrača, bez obzira na učinak na terenu, prisutan u medijima. Nekada je nastupao za maldu reprezentaciju Švajcarske, ali je kasniej odabrao zemlju porekla njegovih roditelja, Venecuelu, za koju je odigrao 24 utakmice.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#Rolf Ginter Felčer Martinez

#Zlatan Ibrahimović