AKTUELNO

Fudbaleri Fulama i Kristal Palasa i reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević u velikom su problemu izbog žurke koju su organizovali u Londonu.

Njih dvojica se optužuju za kršenje propisanih mera prevencije usled korona virusa, a sve zbog objava koje su se pojavile na Instagramu. Supruga napadača Fulama, Kristina Janjić podelila je video sa novogodišnje zabave na kojem se vide dvojica fudbalera, kako igraju "mali fudbal", a pored njih, tu je još najmanje sedam odraslih osoba.

To prema pisanju engleskog tabloida "San" predstavlja kršenje četvrtog nivoa restriktivnih mera u Velikoj Britaniji.

Na snimku koji je "San" pustio na svoj sajt vidi se kako Mitrović i Milivojević igraju fudbal na male goliće, dok je napadač Fulama potom plesao sa suprugom uz Cecinu pesmu "Neodoljiv, neumoljiv." Kako je preneo tabloid "San", na snimku se vidi da je zabavi prisustvovalo još bar sedam osoba. Ako i jeste, to se na snimku ne vidi. Bitno je da su ekspresno razapeli Srbe.

Niko se iz Fulama i Kristal Palasa nije oglasio ovim povodom, a sve se dešava uoči utakmica u nastavku Premijer lige.

Fulam je posebno pogođen problemom sa koronavirusom, nedavno je otkazana njihova utakmica sa Totenhemom, a veliko je pitanje da li će igrati i sa Barnlijem u nedelju 3. januara.

#Aleksandar Mitrović

#Luka Milivojević