AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije i dalje nema selektora nakon što je saradnja okončana sa Ljubišom Tumbakovićem Ali, bez obzira na to već se uveliko planira desetodnevna turneja po Sjedinjenim Američkim Državama u januaru.

Reprezentaciju bi činili igrači iz Superlige, a planirane su dve utakmice - sa domaćinom SAD i Dominikanskom Republikom, prenosi "Sport Klub". Ovo ne bi bio prvi put da državni tim sastavljen od igrača iz domaćeg prvenstva ide na turneju.Srbija je predvođena Slavoljubom Muslinom, igrala u San Dijegu, protiv Sjedinjenih Američkih Država (0:0).

Turneja bi trajala od 21. do 31. januara, a konačan izbor igrača zavisiće od predloga klubova, odnosno svaki tim Superlige će imati pravo da pošalje najviše dvojicu kandidata.

I dalje je nepoznato ko će kao selektor povesti fudbalere, dok je i neatraktivan termin utakmica, pa bi klubovi Superlige mogli da "povuku" igrače posebno jer je pandemija i dalje u toku.

Dragan Stojković Piksi trenutno je prvi pik za selektora, ali izgleda da pregovori ne idu planiranim tempom, među izbiljnim kandidatima j i Vladan Milojevič, ali su ipak velike su šanse da Srbija novu godinu dočeka bez selektora.

#Reprezentacija

#Selektor

#Srbija