AKTUELNO

Dijego Armando Maradona preminuo je 25. novembra, a od tada se svakodnevno spekuliše o tome kako je čuveni El Pibe umro.

Najnovija vest koja je šokirala planetu jeste da je Maradona izvršio samoubistvo. Doktor koji je Maradonu lečio od 1977. do 2007. godine, Alfred Kahe,  tvrdi da je Maradina izvršio neku vrstu samoubistva.

Kahe je tokom gostovanja na jednoj argentinskoj radio stanici rekao da je Maradona prestao da jede i da uzima lekove nakon operacije mozga:

- Njegova smrt ne izgleda poput jednostavnog srčanog udara. Kada sam razgovarao sa njim, pitao sam ga da li razmišlja o samoubistvu. Rekao mi je "Možda jednog dana.... Dijego je bio umoran. Sve ovo što se dešavalo je posledica samoubistva, nakon kombinacije zanemarivanja, nepromišljenosti i neiskustva - rekao je doktor.

Naveo je i primer iz bolnice, gde Maradoni nije bila pružena adekvatna pažnja i nega.

- Trebalo je da ostane u bolnici, ne u kući koja nije bila pripremljena za njega.

Potom je otkrio da je Maradona već želeo da se ubije. 

- Na Kubi postoje autobusi po imenu guagua, Dijego je pokušao kolima da se zakuca u jedan. Nama je rekao da ga nije video, ali je istina da je pokušao da se ubije tada. Spasilo ga je čudo. Za mene je njegova smrt samoubistvo, bio je umoran, nije mogao više - zaključio je doktor.

#Dijego Maradona