AKTUELNO

Pobedom su fudbaleri Crvene zvezde završili jesenji deo polusezone što se tiče Superlige. Izabranici Dejana Stankovića su golom Nemanje Milunovića savladali Metalac u Gornjem Milanovcu (1:0), a pun emocija posle meča bio je šef stručnog štaba crveno-belih.

- Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam dal smo nešto riskirali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu. Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju - počeo je Stanković.

Sjajnu gol-razliku su fudbaleri Crvene zvezde ostvarili tokom jesenjeg dela šampionata pa su na 19 utakmica postigli 51, a primili samo sedam pogodaka.

- Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana - završio je izlaganje Stanković.

#Dejan Stanković