AKTUELNO

Jedno od najvećih fudbalskih imena sa ovih prostora nikad bliži preuzimanju kormila reprezentacije u kojoj se proslavio kao kapiten.

Piksija najviše motiviše Mundijal i novi odlazak na Svetsko prvenstvo!Ni Vladan Milojević, ni Savo Milošević, ni Slaviša Jokanović, ni Veljko Paunović, ni Remon Domek, već - Dragan Stojković!

Legendarni Piksi, gotovo izvesno, biće selektor Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, nezvanično saznaje Kurir iz više izvora.Zvaničnih reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije, pa i od samog Piksija - nema, ali svi su izgledi da će jedno od najvećih fudbalskih imena sa ovih prostora dobiti novu ulogu u svojoj bogatoj karijeri.

- Ime novog selektora najverovatnije će biti objavljeno do kraja ove kalendarske godine - stoji u saopštenju FSS od pre dva dana, kad je sporazumno razrešen dužnosti Ljubiša Tumbaković.

Piksi se i ranije pominjao kao kandidat za selektora Srbije, me|utim, do realizacije ideje bivših i sadašnjih čelnika Saveza nikada nije došlo. Kako se saznaje, pregovori su sada u završnoj fazi, a Dragana Stojkovića najviše motiviše odlazak na Mundijal.Nesporno je da Srbija ima odlične fudbalere, zaslužila je konačno i veliko ime u ulozi selektora. A Piksi to svakako jeste.

#fudbal