AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat igraju protiv češkog Slovana u u gostima u poslednjem 6. kolu grupne faze Lige Evrope.

Izabranici Dejana Stanković obezbedili su evropsko proleće i nokaut fazu takmičenja, ali su i u Češkoj najavili borbu za bodove.

"Iz mnogo uglova je ova utakmica bitna, da bi se nastavio rast Crvene zvezde u globalnom smislu - kao tim, kao klub i naravno tu spadaju i brojevi koji nam mogu omogućiti da u sledećoj godini budemo povlašćeni. Mi ulazimo u meč kao da nam bodovi trebaju da bismo prošli grupu. To će publika videti po formaciji, odnosnu i pristupu", kazao je Stanković.

Trener Zvezde moći će da računa na 24 fudbalera, a gostovanje će propustiti Željko Gavrić, koji ima korona virus, kao i povređeni Aleksandar Katai.

"Idemo tamo kao da je ključna utakmica za prolaz. Želimo da odigramo pravu utakmicu i da donesemo bodove na Marakanu. Fudbal je čudna igra, ali pristup i ekipa će biti prava i kao što bi rekla deca igramo "za pravo" i od toga neću odustati ni centimetar", rekao je Stanković.

#FK Crvena Zvezda

#Liberec