AKTUELNO

Aleksandar Katai, fudbaler Crvene zvezde, imao je zdravstvene probleme u proteklih nekoliko dana, a tim povodom se oglasio i njegov klub.

Reprezentativac Srbije je propustio šest prethodnih utakmica, što je bio razlog da se u medijima pojave spekulacije o njeogovom zdravlju.

„U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati“, navedeno je u saopštenju.

Takođe, navedeno je da se on i dalje nalazi u fazi obavljanja lekarskih pregleda.

„Katai privodi kraju niz neophodnih testiranja kojima je podvrgnut posle redovnih reprezentativnih obaveza. Vesti su dobre i na taj način treba posmatrati celu situaciju“, ističe se u saopštenju.

Ranije je javljano da Katai ima zdravstvene probleme i da oseća konstantan umor, što je ukazivalo na ozbiljan zdravstveni problem.

On je tokom karijere bolovao od trombocitopenije, nedostatka trombocita u krvi, ali je uspevao da se oporavi i vrati fudbalu.

Prvi put se to dogodilo 2012. godine kada je nastupao za Vojvodinu, a zatim i četiri godine kasnije, dok je nosio dres španskog Alavesa.

#Aleksandar Katai

#FK Crvena Zvezda