AKTUELNO

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski rekao je danas da ne odustaje od borbe sa Partizanom za titulu prvaka Srbije, istakavši da je sve moguće, pa i da stigne tri boda zaostatka.

Bivši igrač i trener Zvezde vratio se na klupu posle skoro decenije i potpisao ugovor do kraja sezone, posle ostavke Miodraga Božovića.

"Nisam mogao da odbijem ovakvu ponudu. Dužan sam da pomognem Zvezdi, ne samo ja, već i mnogi koji su ostavili srce na terenu. Moja je deviza ništa nije nemoguće, stvari da je Partizan šampion tipično je za Balkan, ali ništa se ne zna", rekao je Đurovski na promociji na stadionu Rajko Mitić.

On je rekao da dobro poznaje ekipu, kao i da je već bio u sličnoj situaciji kada je vodio Nagoju.

"Nagoja me je prošle godine zvala, bilo je osam kola pre kraja, sedam bodova smo zaostajali i na kraju ispali na gol razliku. Ipak, dao sam nadu navijačima u Japanu. Ovde je drugačije".

Đurovski će sutra debitovati protiv Čukaričkog u revanšu polufinala Kupa Srbije, gde Crvena zvezda ima veliku prednost od 4:1 iz prvog duela.

"Zvezdaš sam u srcu, moje srce je ovde na stadionu, daću sve od sebe da dostojanstveno završimo sezonu. Ne smemo da zaboravimo da moramo da prođemo Čukarički, iako je velika prednost iz prvog meča. Moramo da dobijemo četiri utakmice, igraćemo punom parom i sve je moguće".

Djurovski se zahvalio rukovodstvu Crvene zvezde na ukazanoj šansi i poručio da će učiniti sve da je opravda, iako ima kratkoročan ugovor.

"Već sam bio u takvoj situaciji u Zvezdi, pa sam ostao i naredne sezone", zaključio je Đurovski. Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati.

#Crvena Zvezda

#Trener

#fudbal

'