AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Rusiju (20.45) u poslednjoj utakmici divizije B Lige nacija.

TOK MEČA

82. minut - Žuti karton za Aleksandra Mitrovića i Obljakova koji su se pokoškali.

64. minut - GOOOL!!! Savršena kontra Srbije i gol Mladenovića za 5:0! Vlahović je uposlio Mladenovića koji je ušao u šesnaesterac iskosa sa leve strane i matirao Džanajeva.

50. minut - Žuti karton za Zabolotnija zbog oštrog starta.

46. minut - Izmena u Srbiji, umesto Maksimovića u igri je Mijat Gaćinović. Zanimljivo je da je Tumbaković na ovoj utakmici mogao da računa na 17 fudbalera.

1. POLUVREME

45 +1. minut - GOOOL!!! Kakvo poluvreme Srbije! Ne sećamo se kada je viđeno! Drugi gol Jovića za 4:0. Ponovo je Mladenović centrirao sa leve strane, a Jović glavom drugi put matirao Giljermea.

40. minut - GOOOL!!! Dušan Vlahović je strelac gola za 3:0! Vlahović je odlično reagovao posle šuta Jovića i kratko odbijene lopte golmana Rusije!

33. minut - Zabolotni je ponovo promašio zicer, i ovog puta sa oko pet metara.

31. minut - Izmena u Srbiji! Šteta, Radonjić nije mogao da nastavi meč, pa je umesto njega u igri Dušan Vlahović.

25. minut - GOOOL!!! Luka Jović je duplirao vođstvo Srbije! Odlična akcija Orlova po levoj strani, Mladenović je uputio savršen centaršut, a Luka Jović glavom postigao gol! Njegov četvrti gol u 11 utakmica za reprezentaciju.

10. minut - GOOOL!!! Nemanja Radonjić je strelac, njegov drugi uzastopni gol u dresu Srbije! Radonjić je prošao sa desne strane i onda fantastičnim udarcem sa oko 20 metara matirao golmana Giljermea.

1. minut - Velika šansa za Rusiju već posle 40-tak sekundi. Zabolotnji se iznenada našao sam ispred Rajkovića, snažno šutirao sa svega pet metara, ali je golman Srbije sjajno intervenisao.

#fudbal