AKTUELNO

Aleksandar Kolarov nije otputovao sa reprezentacijom u Mađarsku. Kapiten Orlova vratio se u Italiju potvrđeno je u FSS.

Aleksandar Kolarov je napustio nacionalni tim Srbije nakon poraza od Škotske pošto mu je Inter zabranio da igra protiv Mađarske.

Nakon neuspešnog finala baraža za plasman na EURO, Kolarov je otišao iz reprezentacije - odnosno nije sa njom otputovao u Mađarsku saznaje Mocart sport.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića nakon Škotske nastavljaju takmičenje u Ligi nacija, a selektor neće moći da računa na iskusnog vezistu.

Foto: Tanjug AP/Fabio Rossi

Kolarov je u Beograd doputovao rovit i pokušao da se oporavi za finale baraža, nije ga bilo na terenu - a neće ni u komšiluku sutra.

Kako Mocart sport saznaje, Kolarov pre svega protiv Škotske nije igrao jer je takav zahtev poslao Inter tri sata pre početka utakmice, a isto se desilo ponovo pa je iskusni fudbaler i napustio skup nacionalne selekcije.

Zbog manje povrede je Kolarov propustio poseldnji meč kluba u Bergamu ali je dobio zeleno svetlo da otputuje u Beograd. Iz kluba su se predomislili, a kapiten reprezentacije nije želeo da ulazi u sukob sa čelnicima kluba iz Milana te nije ni igrao.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Tri sata pred meč postalo je jasno da će selektor morati da nešto menja, pošto 35-godišnji kapiten Orlova, na razočaranje svih u reprezentaciji, nije želeo da ulazi u klinč sa klubom u kome prima platu. Inter jednostavno nije želeo da rizikuje, niti ga je posebno interesovao rezultat Srbije, piše Mocart sport.

Nakon utakmice sa Škotskom, Kolarov je dobio dozvolu FS Srbije da se vrati u Milano i prekine sa reprezentativnim obavezama.

#Aleksandar Kolarov