AKTUELNO

Prezadovoljan sam igrama našeg tima, igramo veoma dobro i treba samo tako da nastavimo, kaže legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon.

- Svaki zvezdaš je ponosan na svoj klub, upravo iz razloga jer su rezultati veoma dobri, ubedljivo smo prvi na tabeli Superlige, a u Evropi smo odlično startovali. Očekuje nas meč sa Gentom, koji je i pored dva poraza dobra ekipa, ali verujem u naš kvalitet", istakao je Petrović.

Prema njegovim rečima, prava je šteta što u kvalifikacijama Zvezda nije igrala na Marakani.

- Siguran sam da bi bili još ubedljiviji rezultati i to se videlo na utakmici protiv Libereca. Snaga Marakane je ogromna, čak i kada nema navijača, vidi se koliko je bitan faktor, naročito u tim velikim utakmicama. Da smo odigrali revanš meč protiv Omonije na Marakani siguran sam da bi ishod bio drugačiji, jer smo bolji i to su svi videli".

Zato je ovo Zvezdin uspeh jer je polufinale Kupa, kao i protiv Tirane, Omonije, Ararata igrala na jedan meč kao gost, pride su još i Hofenhajm i derbi igrali na strani.

- Praktično šest bitnih mečeva u kojima je javnost procenjivala ovaj tim su igrali na strani, "na nož" i to uvek treba ima u vidu", zaključio je Petrović.

#Crvenaa zvezda

#Vladimir Petrović Pižon