AKTUELNO

FK Partizan potvrdio je da je Vladimir Stojković pozitivan na korona virus.

- FK Partizan zvanično objavljuje da je kapiten crno-belih pozitivan na Covid-19. Stojković se nalazi u izolaciji,a medicinska služba FK Partizan će kao i do sada preuzeti sve potrebne mere - navodi se u saopštenju kluba.

 Mediji su jutros preneli da je Stojković testiran i da u izolaciji je, a sada je potvrđeno da će morati da pauzira.

- Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da “pritiska” i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut – rekao je za naš portal Stojković.

Stojković neće biti na raspolaganju za meč protiv Spartaka u Subotici, menjaće ga Nemanja Stevanović, koji je branio i protiv Mačve, a onda sledi reprezentativna pauza, u kojoj se očekuje da Stojković preleži virus.

Meč Spartak - Partizan igra se u subotu 7. novembra u 18 časova. Partizan u meč ulazi kao treći sa 26 bodova, Spartak je četvrti sa tri boda manje.

#Vladimir Stojković

#koronavirus