AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sinoć od Hofenhajma u gostima sa 2:0, u prvom kolu Grupe L Lige Evrope, a legendarni trener crveno-belih Ljupko Petrović ocenio je da su igrači do primljenog gola u 64. minutu parirali Hofenhajmu, koji je kako je podsetio u vrhu tabele nemačke lige.

- Ja sam bio iznenađen da smo uspeli sa taktikom 3-4-2-1 da osujetimo Hofenhajm. Prvi smo imali dve šanse, nogom i glavom - ocenio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Od 64. minuta Zvezda je psihički pala, nije se mogla vratiti nazad ali se ipak predstavila onako kako to priliči crveno-belom klubu.

Urednik sportske rubrike u "Srpskom telegrafu" Dražen Ostojić nije se složio sa Petrovićem i naglasio da bi voleo da je sinoć video drugačiju Zvezdu bar u prvom kolu Lige Evrope.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi protiv Nemaca danas ne možemo da igramo, tačno je da su od nas jači i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu, napredovali su svetlosnim godinama u odnosu na nas, ali da probamo bar u prvom kolu da pokušamo da damo bar neki gol - rekao je on.

Kako je rekao, ima još pet utakmica i da sledeće nedelje, kod kuće igramo sa Liberecom i da bi trebalo da ih pobedimo, jer oni nisu neka svetska ekipa.

#Crvena Zvezda

#Liga evrope

#Utakmica