AKTUELNO

Fudbaleri Partizana savladali su Bačku u Kupu 2:0.

Prvi gol na meču delo je Lazara Pavlovića, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević pohvalio je svog vezistu.

"Ne samo što je dao gol nego je igrao i dobro u polju. Dao je prelep gol, samo nek nastavi tako", rekao je Stanojević i potom prokomentarisao povredu Lazara Markovića. Ofanzivac crno-belih je morao da izađe sa terena posle udarca koji je pretrpeo u predelu članka.

"Žao mi je što se Lazar povredio, to je sve posledica jakih utakmica, mislim na derbi. Jednostavno nije izdržao".

Foto: Beta/Branislav Božić

Šef struke Partizana je insistirao na tome da je ovom timu potrebno vreme da se uigra.

"Ja sam insistirao na igri zadnje linije. Još teško možemo da odgovorimo nekim zahtevima jer smo možda dva treninga odradili sa ovom ekipom", naglasio je Stanojević i na kraju se osvrnuo na formu novog napadača crno-belih Žana Bajbeka.

Stanojević je rekao da ne zna kada će Francuz biti spreman da odigra ceo meč.

"Ne znam, zaista, ali pretpostavljam da za jedno dve nedelje da će to biti dosta bolje. Nije dugo trenirao bila je i korona, moramo biti strpljivi u ovom prvom delu sezone", rekao je Stanojević.

Foto: Beta/Branislav Božić

Novinarima se obratio i strelac gola, mladi Lazar Pavlović.

"Imao sam u prvom minutu šansu da postignem isti gol, ali sam loše šutnuo loptu. Drugi put mi je došla lopta i odmah sam video da ću dati gol. Hteo bih da se zahvalim šefu što mi je ukazao šansu i povrerenje. Mislim da sam iskoristio to, na meni je da se trudim i radim iz dana u dan. Ja treniram i radim i mislim da se isplatilo golom" iskren je Pavlović.

#Aleksandar Stanojević

#FK Partizan

#Lazar Pavlović