AKTUELNO

Pomoćni trener TSC-a Mirko Jovanović rekao je danas da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv Novog Pazara u Super ligi, ali da želi pobedu kojom bi se vratila u gornji deo tabele.

"Nema lakog protivnika u ovom takmičenju, a u petak dočekujemo Novi Pazar koji je pokazao da je izuzetno nezgodna ekipa. Uspeli su da pobede i Vojvodinu i Partizan i da odigraju nerešeno u Subotici, tako da nema sumnje da će utakmica koja nas očekuje biti zahtevna", rekao je Jovanović saopštio je klub iz Bačke Topole.

Fudbaleri TSC u petak od 18 časova igrajuu Senti protiv Novog Pazara, utakmicu 11. kola Super lige Srbije.

"Nama je ova utakmica jako bitna jer smo pretrpeli poraz u poslednjoj utakmici protiv Proletera, a nova tri boda u ovom značila bi nam priključenje gornjem delu tabele", dodao je Jovanović.

Napadač TSC Vladimir Siladji rekao je da niko ne sme da potceni ekipu iz Novog Pazara.

"Na domaćem terenu, u utakmicama protiv Partizana i Vojvodine, pokazali su da mogu da se nose sa najboljim ekipama u ligi. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da je sve na nama, da će trener uspeti da nas dobro organizuje i da ćemo pobediti na domaćem terenu u Senti", naveo je on.

Siladji je dodao da je imao problem sa lakšom povredom, ali da se oporavio i da konkuriše za mesto u timu.

"Ukoliko budem u postavi, pokazaću da ono što sam postigao u prošloj sezoni nije mala stvar i da ću nastaviti seriju kakvu sam imao u prva dva kola", rekao je on.

Odbrambeni igrač kluba iz Bačke Topole Srdjan Grabež rekao je da će ekipa dobrom igrom pokazati da zaslužuje bolju poziciju na tabeli. On je dodao da se vraća u tim posle zdravstvenih problema i da se nada da će ispuniti očekivanja stručnog štaba.

"Pazar ima dobar navalni deo, ali postavićemo se, uradićemo svoje kako znamo i nadam se da će to biti dovoljno da uzmemo tri boda što nam je i cilj na svakoj utakmici", naveo je Grabež.

Posle 10 kola u Super ligi Srbije, TSC je 10. na tabeli sa 14 bodova, a Novi Pazar zauzima 13. mesto sa 12 bodova.

#TSC

#super liga