AKTUELNO

"Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente. Okrećemo se Ligi Evrope", poručio je trener crveno-belih.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, posle eliminicije na penale od Omonije, izjavio je da je ekipa morala ranije da prelomi meč.

- Bili smo nadmoćni 70 minuta. Nesrećno smo primili gol, vratili se u igru, izdigli iz svega i dominirali. Ali kada osetiš da je protivnik pao, onda moraš da postigneš gol i rešiš pitanje pobednika. Mi smo to morali da uradimo, a nismo, iako smo bili bolji - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Kako navodi, videla se potom promena u njihovoj igri, mnoštvo dugih lopti i prekida.

- Posle toga i temperatura, i važnost utakmice, i tenzija, prosto su se igrači umorili. Što se penala tiče, to je lutrija, ne možeš znati ko će proći. Sigurno da je poraz još teži, jer je došao posle jedanaesteraca. Još jednom, morali smo da prelomimo, ali igračima ništa ne zameram, dali su sve od sebe. Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente. Okrećemo se Ligi Evrope - kazao je trener crveno-belih.

Na kraju posebno je pohvalio igrače koji su izašli iz povrede i odigrali danas.

- Gobeljić, Rodić, Katai i Ben su igrači koji su stisli zube i odigrali utakmicu, iako su izašli iz povreda. Znam da će biti kritika i svega, ali stojim pri tome da nam je falio gol u drugom poluvremenu. Da smo ga postigli, sve bi drugačije bilo - istakao je Stanković.

#Crvena Zvezda

#Dejan Stanković