AKTUELNO

Crveno-beli bi mogli da imaju kadrovskih problema, ali se rešenja naslućuju.

Prvi spisak za ovu sezonu Crvena zvezda je predala još davno, pred meč sa Evropom. Ekipu sa Gibraltara su lako eliminisali, protiv tirane su slavili u gostima, a sada putuju na Kipar.

U kom sastavu će se to desiti? Bilo je određenih promena u redovima srpskog šampiona.

Na sajtu UEFA, u okviru najave za meč Omonija - Crvena zvezda, nalaze se ažurirani spiskovi licenciranih igrača. Tako se može videti koji od fudbalera srpskog tima konkurišu za mesto u ekipi Dejana Stankovića.

Ekipu su u međuvremenu napustili Srđan Babić (Famalikao) i Miloš Vulić (Krotone). Jedino pojačanje je Dijego Falćineli, koji se nalazi na spisku i biće u konkurenciji za susret na Kipru.

U odnosu na prvobitan spisak, licenciran je i Dušan Jovančić koji je ovog leta bio na izlaznim vratima, ali se njegov odlazak iz kluba odužio, pa sada ponovo konkuriše za mesto u timu.

Na spisku se nalazi i Tomane, koji će verovatno nakon tog meča otići u Tursku, a zanimljivo je da još nema Milana Pavkova, čija povreda Stankoviću pravi mnogo problema na početku ove sezone.

SPISAK CRVENE ZVEZDE PRED TREĆE KOLO:

Golmani: 1 Popović, 32 Ćopić, 82 Borjan

Odbrana: 2 Gajić, 5 Degenek, 6 Pankov, 19 Milunović, 23 Rodić, 25 Eraković, 77 Gobeljić

Vezni red: 4 Ivanić, 8 Kanga, 10 Katai, 20 Petrović, 21 Simić, 22 Nikolić, 24 Gavrić, 29 Jovančić, 31 Ben, 35 Sanogo, 49 Radulović, 70 Spiridonović

Napad: 14 Boaći, 16 Falćineli, 17 Tomane, 92 Vukanović

Crveno-beli imaju pravo registruju još jednog fudbalera

#Sport