AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je Vojvodina jedan od najtežih rivala u Superligi i da će u sustrašnjem meču 6. kola obe ekipe imati svoju šansu.

Crno-beli u Novi Sad putuje posle pobede u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog RFS-a u četvrtak, dok je ekipa Nenada Lalatovića imala više vremena za pripremu i odmor, jer je poslednji susret odigrala prole nedelje protiv Napretka u Kruševcu.

"Verujem da imamo argumente sa kojima ćemo sutra na teren. Čeka nas jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti iznenđenja na terenu, dobro se poznajamo, igrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Sa te strane će mom stručnom štabu biti lakše, kao i ekipi, kada je poznavanje protivnika u pitanju. To je dobra stvar. Svesni smo i grešaka koje smo činili u prethodnom periodu. Probaćemo da iskoristimo dobru energiju posle pobede u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Svesni smo da će biti teško, ali svesni smo da možemo da izađemo na kraj sa Vojvodinom ukoliko neke stvari odradimo kako treba", rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Milošević je istakao i da se ne bi zadovoljio jednim bodom u Novom Sadu, kao i da bi voleo da dve poslednje utakmice, u kojima su crno-beli poraženi od Vojvodine, izazovu dodatni motiv u sutašnjem susretu.

Trener Vojvodine u najavi utakmice rekao da oba tima imaju pođednake šanse za trijumf. "Ne bih se bavio brojakma. Obe ekipe imaju argumente da se nadaju najboljem sutra, što su pokazale u prethodnim utakmicama. Ne bih se bavio prognozama". zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe" igra se sutra do 18:45 sati.

#Savo Milošević