AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da je najvažnije da su crveno-beli prošli u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izbranici Dejana Stankovića sinoć su pobedili Tiranu u drugom kolu kvalifikacija za LŠ, a strelac jedinog gola bio je Tomane u 62.minutu na asistenciju Kataija.

"Najbitnije od svega su pobeda i prolazak dalje. Zaista se na igračima vidi koliko su sebe dali kako bi zajedno ostvarili ovaj trijumf. Naravno, uradićemo analizu ove utakmice i pogledati šta smo uradili dobro, a šta loše. Nema stajanja, imamo novi izazov u nedelju i spremamo se za to", rekao je Katai za klupski sajt.

Katai je rekao i da je pre meča bio uveren da će se Tomane upisati u listu strelaca.

"Pre utakmice sam bio siguran da će Tomane postići pogodak i ispotavilo se da sam bio u pravu. Igranje evropskih utakmica je zaista mnogo drugačije, videli smo u ove dve utakmice, protiv Evrope i protiv Tirane, da nije nimalo lako. Bez obzira što su to ekipe iz drugih zemalja i što navijači misle da sve treba lagano da prođemo. Fudbaleri Tirane su pokazali da su dobra ekipa, pružili su odličan otpor. Moramo što bolje da uđemo u sledeći meč i verujem da neće biti problem", zaključio je Katai.

#Aleksandar Katai

#Crvena Zvezda